Erbová bojuje již deset let se závislostí na nikotinu!

07.01.2010 | Revue

Playmate Vlaďka Erbová (28) se už deset let nemůže zbavit závislosti na cigaretách. Přiznává, že je ale spíše sváteční kuřačka. Doma ji nenapadne zapálit si - už kvůli dceři.

Nepatří ani k lidem, kteří sáhnou po cigaretě pravidelně, když pijí alkohol.

"Jsem totiž téměř abstinentka, piji alkohol jen skutečně velmi výjimečně. Opravdu tak třikrát, čtyřikrát do roka, na silvestra a při rodinných oslavách, při společenských příležitostech si dávám nealko," prozrazuje žádaná, krátce ostříhaná modelka.

Důvod?
"Jednak trávím hodně času za volantem a pak, neumím pít. Mám neblahou zkušenost, že když si dám dva nebo tři panáky, jsem opilá. Proto raději nepiji vůbec. Já se umím dobře bavit i bez alkoholu. Občas si dám ve společnosti cigaretu, ale žádné drogy, obyčejný tabáček," směje se Vlaďka.

A na co půvabná kráska ujíždí?
"Žádné jídlo, pití, ani sladkosti, já mám slabost pro oblečení, módní doplňky, pásky, kabelky...," vypočítává kráska zasněně.
A hned si pochvaluje, že má vlastně obrovské štěstí, když jí předvádění oděvů skvělých značek umožní blýsknout se v různých extravagantních kreacích. A ještě si přitom vydělá peníze... 

Zdroj, foto: Korzo

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.